Ціни і фотографії нових iPhone з’явилися до офіційного анонса

За тиждень до офіційної презентації в мережі з’явилися шпигунські фотографії майбутніх iPhone. В об’єктиви камер потрапила «бюджетна» 6,1-дюймова модель з LCD-екраном, представлена ​​в трьох різних кольорах. Крім того, інсайдери з Німеччини розповіли, скільки доведеться заплатити за нові смартфони від Apple. Раніше повідомлялося, що версія з 6,5-дюймовим екраном буде дорожче торішнього iPhone X.

 

На фотографіях, за чутками, зображений 6,1-дюймовий iPhone, який повинен стати найдоступнішим в лінійці 2018 роки від Apple. Очікується, що він отримає IPS-дисплей замість AMOLED, одну основну камеру, менший обсяг оперативної пам’яті і, можливо, торішній процесор A11 Bionic.

Серед особливостей молодшої моделі – різноманітність варіантів забарвлення корпусу. На знімках ми бачимо чорну, золоту і червону версію, але можуть вийти й інші, включаючи рожевий, синій і мідний.

За словами джерел з Німеччини, 6,1-дюймовий iPhone буде коштувати так само, як і торішній iPhone 8, 5,8-дюймовий iPhone XS замінить за ціною iPhone 8 Plus, а 6,5-дюймовий iPhone XS Max буде прирівнянний за вартістю до iPhone X. Іншими словами, ціни на нові смартфони від Apple будуть наступними:

  • 6,1-дюймовий iPhone – € 799;
  • 5,8-дюймовий iPhone XS – € 909;
  • 6,5-дюймовий iPhone XS Max – € 1 149.

Важливо відзначити, що ціни вказані на базові модифікації з мінімальним об’ємом пам’яті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.