Oneplus 6T: дизайн нового «вбивці флагманів» розсекречений

Слідом за зображеннями коробки від нового OnePlus 6T, опублікованими зовсім недавно , сьогодні в мережі з’явилося і перше зображення самого смартфона. Воно дозволяє скласти детальне уявлення про те, як буде виглядати поки ще не анонсований апарат.

Зображенням OnePlus 6T в червоному кольорі корпусу поділився один з користувачів китайської соціальної мережі Weibo. Смартфон з тонкими рамками оснащений селфі-модулем, під який у верхній частині дисплея зроблений невеликий, схожий на краплю виріз V-подібної форми з плавно закругленими краями.

Основна камера, як і передбачалося раніше, складається з трьох фотомодулів. Спалахи на зображенні не видно, але права частина задньої кришки прихована. Ймовірно, вона розташована саме там.

Сканер відбитків пальців на задній кришці відсутній – це підтверджує попередній витік про його розташуванні під дисплеєм. На це також вказувало зображення смартфона, нанесене на внутрішню частину упаковки, фотографії якої були опубліковані раніше.

Детальних відомостей про  начинку апарату поки не публікувалося. Ймовірно, смартфон отримає процесор Snapdragon 845, 6 або 8 ГБ оперативної пам’яті і вбудований накопичувач до 256 ГБ.

За відомостями інсайдерів, презентація OnePlus 6T пройде 20-21 листопада 2018 року, тоді ж відбудеться й сам реліз смартфона.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.