Huawei P20 Pro все ще король нічної зйомки

Серпнь добігає кінця, і ми бачили практично всі великі анонси. Залишилося відстрілятися тільки Apple з новими айфона і Google з Pixel 3/3 XL, де ще можливі якісь суттєві зрушення в камерах. У мене на руках побували всі ключові флагмани 2017 і 2018 років, і я чітко усвідомлюю якість зйомки того чи іншого апарату, знаю його сильні і слабкі сторони. І жоден з існуючих зараз смартфонів не підібрався навіть близько до рівня нічної зйомки Huawei P20 Pro.

При цьому у Huawei P20 Pro камера далеко не ідеальна. Він неважливо пише відео (4K без стабілізатора), його штучний інтелект іноді пустує в простих сюжетах на яскравому сонці, але те, що він видає вночі, змушує дивуватися навіть через півроку після анонса. Зараз я ходжу з Meizu 16th і мені він дуже подобається. Денні фотографії прекрасні, ергономіка корпусу чудова, оболонка плавна і екран величезний в приємних габаритах.

Але підсвідомо я розумію, що в ньому, крім відсутності NFC, є ще один недолік – нічна зйомка. Ні, Meizu 16th вночі класно фота на тлі конкурентів від Xiaomi, OnePlus, Sony або Samsung. Але проти Huawei P20 Pro він виглядає як Lifan поруч з Mercedes-Benz. Так все смартфони перерахованих брендів виглядають на тлі Huawei P20 Pro як Lifan поруч з Mercedes-Benz в нічних сюжетах.

А адже гряде Huawei Mate 20 / Mate 20 Pro, де буде оновлена ​​потрійна камера з новим чіпсетом Kirin, завдяки якому повинні покращитися алгоритми і повинен порозумнішати штучний інтелект. Уявляєте, що буде, якщо якість фотозйомки ще підніметься? Чую, флагмани Huawei залишаться королями ночі як мінімум до осені 2019 року, коли релізнется сімейство Pixel четвертого покоління.

Навіщо я це все пишу взагалі? Так товариш кинув в личку на ВК нічні фотографії з HTC U11, похвалившись тим, як він знімає з рук з витримкою в секунду. Моя реакція на фотки була якась така: «І це знамените якість ЕйчТіСі? Ну-ка чо там було у Хуавея … ». Вирішив освіжити в пам’яті нічні фотографії з P20 Pro і мене накрило. Якість офігенно!

P.S. Всі наведені фотографії отримані в автоматичному режимі і ніяк не оброблені. Оригінали можете завантажити за цим посиланням..

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.