Названо причини переходу користувачів c Android на iOS

Все досить передбачувано.

Протистояння між власниками смартфонів на базі Android і iOS і не думає припинятися. Фанати хвалять свої пристрої і різко критикують рішення конкурента. У зв’язку з цим видання PCmag вирішило з’ясувати, що підштовхує до переходу з однієї платформи на іншу.

В результаті масштабного опитування з’ясувалося, що користувачі частіше змінюють свої Android-смартфони на iPhone, ніж навпаки. З 2500 опитаних з Android на iOS перейшло 18% користувачів. У зворотному порядку “мігрувало» тільки 11% респондентів. Майже половина опитаних (47%) заявили, що поміняли свої Android-апарати на iPhone через кращого користувацького досвіду, який надають смартфони Apple. До безперечних достоїнств iPhone опитані віднесли його дизайн, камеру і можливість швидкого отримання останніх оновлень.

При цьому в «зелений» табір власники iPhone переходять менш охоче. Лише 30% опитаних заявили, що поміняли свої iPhone на Android-смартфони через недобру «юзабіліті». Перехід найчастіше пов’язаний з більш широким вибором додатків на Android, ніж на iOS – 6% проти 4%.

Варто відзначити, що ціна є важливим визначають фактором для міграції з iOS на Android. 29% перебіжчиків вважають, що на iPhone встановлені занадто високі ціни. Аналогічну причину озвучили лише 11% власників смартфонів на базі Android. Єдиний пункт, в якому Android-смартфони несподівано обійшли iPhone – краще обслуговування клієнтів (6% проти 3%).

Джерело: 9to5mac

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.