Новий робот-пилосос iLife V7s Plus обвалився в ціні до рекордного мінімума

Роботи-пилососи дозволяють заощадити багато часу на прибирання, підтримуючи чистоту в квартирі. Правда, базових функцій не завжди вистачає, щоб ретельно прибрати все сміття. Новий пилосос iLife V7s Plus повністю позбудеться від пилу і бруду з підлоги, так як в його арсеналі є можливість вологого прибирання. Зараз на AliExpress проходить тиждень брендів, в якій V7s Plus можна буде придбати зі знижкою 49%.

iLife V7s Plus – оновлена ​​версія моделі V7s Pro. Ключовою відмінністю новинки від попередника є можливість одночасного виконання сухого та вологого прибирання за рахунок модернізованого контейнера для води. Як результат, пилосос здатний прибрати як пил зі сміттям, так і всіляку бруд з підлоги, що не під силу звичайним пилососів з функцій сухого прибирання. Крім того, в V7s Plus застосована нова конструкція резервуару для води, доповнена спеціальним насосом, що запобігає витоку води під час вологого прибирання, що вкрай важливо у випадку з ламінатом і іншими дерев’яними поверхнями. Ємність резервуара для води становить 450 мл, чого повинно вистачати на повну прибирання приміщення площею 120-180 квадратних метрів.

Ще однією корисною особливістю iLife V7s Plus є система запобігання падінь. На днище робота встановлені спеціальні датчики, які відстежують відстань. Наприклад, як тільки пилосос доїде до сходів, він розгорнеться і поїде прибирати в зворотному напрямку. По периметру пристрою також розміщені датчики, які дають йому врізатися в меблі та інші перешкоди.

Потужність всмоктування моделі iLife V7s Plus становить 600 Па, а це значить, що крім пилу пилосос впорається і з дрібним сміттям. Важливо й те, що апарат досить тихий (рівень шуму не перевищує 60 дБ) і не буде заважати, навіть коли ви знаходитесь вдома. Вбудованого акумулятора вистачає на 120-150 хвилин прибирання, а при низькому рівні заряду iLife V7s Plus автоматично повертається до своєї станції для підзарядки.

 

C 27 серпня по 1 вересня iLife V7s Plus можна буде придбати зі знижкою 49% за ціною 2900 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.