ZTE Axon 9 Pro постав на офіційному рендер

Компанія ZTE планує відсвяткувати своє повернення на ринок смартфонів випуском відразу двох пристроїв. Називатися вони будуть Axon 9 і Axon 9 Pro. Про стандартної моделі ми розповідали зовсім недавно, а перша інформація про неї з’явилася кілька місяців тому, ще до ескалації конфлікту з американським урядом. Чуток про ZTE Axon 9 Pro до сьогоднішнього дня не було. І ось, корпорація з Піднебесної представила офіційне зображення майбутньої новинки.

Дизайн ZTE Axon 9 Pro
Судячи з Рендер, компанія піде на поводу у ринку і анонсує флагман з вирізом. Ймовірно, задня панель смартфона буде зроблена зі скла, так що можемо сподіватися на підтримку бездротової зарядки. В очі відразу ж кидаються тонкі рамки з боків від дисплея і великий відступ внизу лицьовій частині. «Чубчик» ширше, ніж у телефонів багатьох виробників, тому є шанс побачити в Axon 9 Pro систему 3D-розпізнавання осіб або хоча б ІК-камеру. Не будемо виключати і вірогідність того, що розробники встановлять сюди подвійну Фронталки.


На задній панелі бачимо основну камеру, що складається з двох модулів, світлодіодний спалах, сканер відбитків пальців і двох логотипів. У порівнянні зі звичайною версією дизайн тильної сторони помітно змінився. Тепер вона більш плоска, пропали решітки для мультимедійного динаміка, а камера переїхала з центру в лівий верхній кут.

На жаль, технічні характеристики ZTE Corp вирішила притримати в секреті. Але якщо вже модель Axon 9 отримає мобільний процесор Qualcomm Snapdragon 845, 4/6 Гб оперативної пам’яті і 64/128/256 Гб користувальницької, то у версії Pro ми побачимо, як мінімум, такий же набір параметрів. Можливо, нас чекатиме конфігурація з 8 Гб оперативної пам’яті на борту.

ZTE Axon 9 Series Launch Date

Згідно з офіційним постером, який був опублікований виробником недавно, нове покоління лінійки Axon корпорація представить за день до офіційного старту виставки побутової електроніки IFA 2018. А сам захід пройде в період з 31 серпня по 5 вересня в німецькому Берліні. Оскільки чіпом Snapdragon 845 і 8 Гб ОЗУ зараз нікого не здивуєш, компанія з Китаю натякнула, що її майбутні новинки обзаведуться підтримкою мобільного зв’язку 5G. З огляду на те, що до анонсу флагманів залишається тиждень, в найближчі дні має з’явитися більше інформації про них, в тому числі і орієнтовна ціна. Тому будемо тримати руку на пульсі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.