Samsung готує величезний 17,5-дюймовий планшет

У минулому Samsung не боявся ризикувати і експериментував з різним дизайном, форм-факторами і розмірами, в тому числі і досить незвичайними. Яскравим прикладом може служити Galaxy View, який дебютував в США в 2015 році як один з найбільших в світі планшетів.

При ціні в $ 600 планшет отримав величезний 18,4-дюймовий екран, який має досить скромну щільність в 120 пікселів на дюйм, не кажучи вже про громіздку масі – 2,65 кг. Пристрій, по суті, є портативним телевізором, який не зміг завоювати широку аудиторію.

Незважаючи на це, після трьох років, з якоїсь причини Samsung, як повідомляється, працює над сіквелом, якого ніхто не просив. Galaxy View 2, який на старті з’явиться в продажу в американського мобільного оператора AT & T, відповідно до джерела, знайомого з планами компанії, повинен бути «трохи більш компактним і практичним», ніж його попередник.

Розмір дисплея імовірно буде зменшений до 17,5 дюймів, хоча якість зображення навряд чи буде значно покращено, так як дисплей отримає дозвіл в 1920 x 1080 пікселів.

Проте, зазначений недолік може бути компенсований розумною ціною, яка також продиктована тим, що гігантський Android-планшет буде мати 3 ГБ оперативної пам’яті. Це на 5 гігабайт менше, ніж сама топова конфігурація смартфона Galaxy Note 9 і великої кількості інших флагманських смартфонів на ринку.

Samsung Galaxy View 2, за чутками, отримає програмне забезпечення Android 8.1 Oreo з коробки і процесор Exynos. Зарядка здійснюється через сучасний порт USB-C замість застарілого блоку живлення в оригінальній версії, а «шарнір в стилі книги» спрямований на поліпшення маневреності та універсальності пристрою. Однак пристрій не отримає підтримку стилуса і док-станції DeX.

Шарнір буде незнімним, що не є ідеальним з точки зору переносимості, але, по крайній мірі, нова версія буде врятована від масивної ручки Galaxy View першого покоління.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.