Як скасувати відправку повідомлення в мобільному додатку Gmail

Наприклад, ви за допомогою програми Gmail написали електронного листа, але відправили випадково не тій людині або допустили критичні помилки в тексті. Безсумнівно, ви можете відправити ще один електронний лист, в якому пояснюється, що ви помилилися адресою або, що замість певного слова малося на увазі зовсім інше.

Але, що якщо адресат не терпить такого ставлення до своєї важливої ​​персони? Іноді такі дії можуть коштувати роботи.

Однак, тепер є вихід з подібних ситуацій, якщо на вашому Android-смартфоні встановлена ​​версія Gmail 8.7 або вище. У додатку ви зможете скасувати повідомлення і видалити його зі списку вхідних листів одержувача.

У нижній частині екрана після натискання кнопки відправки листа ви побачите чорну смугу. З лівого боку буде написано білим кольором «Відправляється», а праворуч жовтим кольором – «Скасування». Якщо ви зрозумієте свою помилку дуже швидко, ви зможете запобігти відправку повідомлення. Але у вас буде мало часу, і якщо ви не встигнете скасувати електронну пошту, слово «Скасування» буде замінено на «Виправити». Це означає, що лист відправлено, але ви можете повернути його і видалити з Gmail приймаючої сторони.

Повідомляється, що у вас буде близько семи або восьми секунд, щоб натиснути кнопку «Виправити» і видалити помилкове лист, нібито воно ніколи не існувало. Після натискання на кнопку ви будете відправлені назад на екран складання листа, щоб ви могли внести необхідні зміни до свого листа, перш ніж відправляти його знову.

Google для нової функції додав оновлену сторінку підтримки на своєму сайті.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.