Школяр з Австралії зламав сервери Apple. Чому ФБР не змогло?

Юнак з Австралії неодноразово влаштовував атаки на сервери Apple. Корпорації з Купертіно довелося вдатися до допомоги ФБР, щоб приборкати молодого хакера. Про це повідомляє TheAge.

Остання спроба злому виявилася особливо вдалою. Підліток зміг завантажити 90 ГБ захищених файлів і отримав доступ до облікових записів клієнтів Apple. Ці документи були виявлені на домашньому комп’ютері хакера в папці «Hacky hack hack» під час поліцейського рейду. Також співробітники правопорядку вилучили два ноутбуки Apple, смартфон і жорсткий диск.

Молода людина з Мельбурна добре відомий в хакерському співтоваристві. Він сказав, що вирішив зламати мережу Apple тому, що є великим шанувальником корпорації.

Поліція Австралії зацікавилася юнаків, коли до них надійшов запит з ФБР, куди, в свою чергу, звернулися представники Apple незабаром після виявлення злому.

Згідно з розслідуванням, хакеру вдалося підібрати бездоганно працючі ключі шифрування для доступу до інформації Apple. Компанія просила не розголошувати, які саме дані були вкрадені, оскільки надає великого значення захисту конфіденційності.

Юний хакер визнав свою провину і очікує рішення суду, яке буде оголошено протягом місяця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.