Компанія Caviar випустила смартфон Samsung Galaxy Note 9 за 1,5 мільйона гривень

Компанія Caviar, що спеціалізується на переробці звичайних смартфонів і смарт-годин в «розкішні пристрої топ-класу», представила нову роботу – кілограмовий Galaxy Note 9 із золота вищої проби.

Фахівці Caviar обіцяють повністю замінити корпус смартфона, врізавши всю начинку і дисплей в золотий злиток 999 проби вагою в 1 кілограм. Покупцям розкішного флагмана доведеться розлучитися з пристойною сумою грошей: версія на 128 ГБ обійдеться в 1 600132 гривень, а за варіант з 512-гігабайтним накопичувачем потрібно доплатити ще 8000 гривень.

Менш заможним клієнтам компанія пропонує купити Galaxy Note 9 з обробкою з шкіри, титану і онікса або золотий задньою панеллю. Такі моделі обійдуться мінімум в 98 тисяч гривень і також доступні тільки за попереднім замовленням.

Інші , яким досить і звичайної версії флагмана Samsung, зможуть придбати його з 31 серпня по ціні в 28938 гривень за варіант з 128 ГБ пам’яті. Модифікація з 512 ГБ буде коштувати 37208 гривень. Апарат доступний в кольорі індиго, чорной і мідний.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.