Samsung випустила найдешевший смартфон на Android

Південнокорейська корпорація Samsung створює одні з найдорожчих телефонів в світі, причому з кожним роком її апетити тільки ростуть. Проте, даний виробник розуміє, що далеко не у всіх людей є навіть 4100 гривень на те, щоб купити собі новий мобільний пристрій, тому вона вирішила створити і випустити найдешевший смартфон на Android з усіх, які вона взагалі коли-небудь виробляла . Новинка носить назву Galaxy J2 Core.

Сьогодні, 16 серпня 2018 року, інсайдери розсекретили інформацію про смартфон Samsung Galaxy J2 Core, який обіцяє стати найдешевшим мобільним пристроєм південнокорейської корпорації. Продавати його будуть всього за $ 100, тобто менше ніж за 2690 гривень. В якості операційної системи новинки гарантовано виступить Android Oreo, який буде доповнений фірмовою графічною оболонкою Experience UI.

Користувачі зможуть встановити в телефон відразу дві SIM-карти, а сам апарат виявиться сумісний з мережами четвертого покоління LTE 4G. Не обійдеться навіть без змінного задньої кришки, яка буде легко відстібатися. За рахунок цього вдасться швидко змінити акумулятор, що для когось може бути дуже зручно і актуально. Слота для установки карт пам’яті microSD в Samsung Galaxy J2 Core немає, але це цілком пояснюється його вартістю.

Оскільки дізнатися про майбутню новинку вдалося від українських джерел, то новий мобільний пристрій за $ 100 гарантовано надійде в продаж в Україні, а станеться це, швидше за все, вже в найближчі кілька тижнів. Для підзарядки буде використовуватися роз’єм microUSB, а підключити навушники можна за допомогою класичного 3,5 мм аудіороз’єми. Сканера відбитків пальців в Galaxy J2 Core також немає, тому для підтвердження особи кожен раз доведеться вводити PIN-код.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.