Аналітик назвав дату виходу самокеруючого електромобіля Apple

Авторитетний аналітик Мінг-Чі Куо поділився інформацією про передбачувану дату виходу першого електромобіля Apple. Зараз компанія займається розробкою технології автопілота і проектуванням механічної частини авто.

За даними Куо, в проміжку між 2023 і 2025 роками компанія представить Apple Car – самокеруючий електромобіль власної розробки. Аналітик вважає, що авто буде головним проектом Apple в найближчі 5 років, завдяки якому вона швидко заробить другий трильйон.

  • У своїй доповіді експерт назвав головні причини ймовірного успіху Apple Car:
  • Потенційно величезна потреба в великих перервах автомобільного сектора, оскільки він переопределяется новими технологіями. Зараз автомобільна галузь схожа на те, яким був ринок смартфонів до появи iPhone;
  • Кращі технологічні розробки Apple (наприклад, в доповненої реальності) будуть перевизначати індустрію автомобілів і виділяти Apple Car на тлі конкурентів;
  • Apple може створити зручну інтеграцію машинного обладнання, програмного забезпечення та обслуговуючих сервісів, на відміну від існуючих конкурентів.

З чуток, проект Titan, в рамках якого розробляється Apple Car, з’явився в 2014 році. Протягом чотирьох років він кілька разів закривався, але через деякий час роботи поновлювалися. Зараз проектом зайняті понад 1000 осіб, а його керівником є ​​колишній співробітник Ford і нинішній топ-менеджер Apple Стів Задескі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.