«Шкода» здивувала зовнішнім виглядом свого нового електрокара

Розробники електрокара Skoda Enyaq iV явили світу екстер’єр перспективної новинки, дебютний показ якої широкій публіці запланований на осінь. На що з’явилися в Мережі знімках представлені базовий і вдосконалений варіант авто. «Просунута» версія іменується Enyaq iV Founders Edition. Зовнішній вигляд обох електрокарів відрізняється від попередників «урізаною» передньою частиною, пролонгованої лінією даху, рельєфним капотом, об’ємної фальш-гратами радіатора і звуженими фарами з опцією денного світла.

Інші характеристики «четвірки»:

тип платформи – фольксвагеновская МЕВ для ID.4 з аналогічним силовим агрегатом;
колісна база (мм) – 2765;
розміри (мм) – 4648х1877х1618;
граничний запас ходу «просунутої» версії (км) – 500.

Салони нових Enyaq iV порадують майбутніх власників проекційними екранами на передній панелі, мультимедіа-системами з дисплеєм на 13 “, нішами для бездротової зарядки IT-пристроїв, двухспіцевие кермом і фоновими підсвічуваннями.

Нагадаємо, що перший публічний заїзд Enyaq iV датований серединою липня. Електрокар без традиційної для передсерійних випробувань маскування був помічений на дорозі загального користування. Причина такої «відкритості» виробника – бажання підтримати інтерес потенційних покупців напередодні офіційної презентації

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.