Найпопулярніший смартфон Xiaomi оновили до фінального Android 9.0 Pie

За весь час свого перебування на ринку китайська Xiaomi випустила вкрай багато різних моделей смартфонів, проте популярних серед них не так-то й багато. Як стало відомо сьогодні, 12 серпня 2018 року, тепер власники найпоширенішого телефону від цього виробника можуть встановити фінальний Android 9.0 Pie від компанії Google, однак в такому випадку від прошивок MIUI 9 і MIUI 10 доведеться відмовитися.

Всі компанії-виробники телефонів завжди довго тягнуть з релізом нових прошивок, а ось сторонні розробники якимсь дивним чином роблять це набагато швидше – буквально за кілька днів. Лічені години назад в групі ентузіастів вдалося перенести оригінальний Android 9.0 Pie на найпоширеніший телефон Xiaomi, яким є Redmi Note 4. Уже зараз всього його власники можуть випробувати новітнє ПО.

Як відзначають розробники і користувачі, які в числі перших встановили нову ОС, вона працює неймовірно стабільно, а ніяких багів виявити не вдалося. Є деякі проблеми, проте 99,5% користувачів з ними не зіткнуться, тому як вони стосуються тільки деяких внутрішніх процесів. Ентузіасти запевняють, що вже зараз фінальний Android 9.0 Pie можна сміливо встановлювати на Xiaomi Redmi Note 4, однак потрібно розуміти одну важливу річ.

Власники смартфонів Xiaomi звикли до прошивки MIUI, нехай вона і побудована на базі Android. Проте, оригінальна ОС від Google пропонує зовсім інший користувальницький досвід, тому для багатьох людей звичайна класична операційна система від «пошукового гіганта» може виявитися дуже незвичній для використання. Щоб встановити Android 9.0 Pie на Redmi Note 4 досить розблокувати завантажувач і слідувати докладної інструкції. Весь процес займе близько 15 – 20 хвилин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.