Xiaomi Mi Band 3 звалився в ціні до рекордно низького рівня

В першій половині червня цього року на території Китаю розпочався офіційний продаж спортивного браслета Xiaomi Mi Band 3, який кошштує в фірмових торгових точках виробника досить мало, а якщо бути точним, то 169 юанів, тобто всього 760 гривень. Потім, через 1 – 2 тижні, даний наручний пристрій дістався до полиць магазинів в Україні, але його вартість доходила до 1500 гривень, тобто українські перекупники намагалися дуже сильно заробити на ажіотажі.

На щастя, з тих пір, тобто за два місяці, все дуже сильно змінилося. Як вдалося з’ясувати виданню Tehnofan.com.ua, спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3 звалився в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше для покупки. Тепер купити цей наручний гаджет прямо в Україні можна всього за 799 гривень, тобто по вкрай низькою ціною. За зниженою ціною новинку продають десятки магазинів. Деякі торговельні точки займаються навіть продажем оригінальних ремінців червоного і темно-синього кольорів.

Дане наручні пристрій володіє сенсорним 0,78-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 128 на 80 пікселів, модулем Bluetooth 4.2 LE для підключення до мобільних пристроїв, акумуляторною батареєю ємністю 110 мАг (вистачає на 20 днів автономної роботи), а також безліччю різних сенсорів і датчиків, які відповідають за відстеження фізичної активності і можуть аналізувати якість сну, фіксуючи час в глибокій і легкої фазах.

Даний наручний гаджет, особливо з урахуванням своєї ціни, однаково добре підійде школярам і успішним бізнесменам, тому як свої плюси в ньому зможуть знайти всі категорії людей. Наприклад, в парі з телефоном на базі Android можна зробити так, щоб фітнес-трекер показував номер при вхідному дзвінку і вібрував, що гарантовано не дозволить пропустити важливий дзвінок. У вересні в продаж надійде версія з модулем NFC, проте за адекватною ціною в Україні вона буде продаватися лише в листопаді, а можливо і пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.