Приставка Sony PlayStation 5 отримала вражуючу особливість

Ігрові приставки існують на ринку вже більше сорока років, за які відеоігри вкрай сильно змінилися, та й кількість геймерів відчутно зросла. Зараз найсучаснішими консолями є PS4 Pro і Xbox One X, однак незабаром все зміниться, тому як вже в 2020 році на полиці магазинів надійде Sony PlayStation 5. Регулярно в мережі з’являється про неї якась нова інформація, завдяки чому поступово в голові складається образ майбутньої новинки.

Як вдалося з’ясувати одному з ігрових ЗМІ, приставка Sony PlayStation 5 отримала шокуючу особливість, яка гарантовано здивує всіх людей, які захочуть стати її власниками. Йдеться про нову систему охолодження, яку інженери японської корпорації розробили спеціально для своєї нової консолі. Піти на такий крок вони вирішили через велику кількість скарг на дуже гучну роботу PS4, коли вона тільки надійшла в продаж в кінці 2013 року.

Повідомляється, що Sony PlayStation 5, хоч вона і отримає неймовірно високу продуктивність, стане однією з найбільш тихих консолей в історії. Для цього співробітники компанії-виробника розробили навіть спеціальні вентилятори, які під час своєї роботи майже зовсім не видають звуку. За рахунок особливої ​​конструкції внутрішніх компонентів вдалося домогтися оптимального рівня охолодження, щоб приставка занадто сильного не нагрівалася.

Всі власники звичайної PlayStation 4 чудово розуміють, як сильно нагрівається приставка після години активного гейминга. Також вона видає дуже багато шуму, який заважає грати, якщо приставка коштує близько до гравця. Покупцям нової PS5 не доведеться терпіти всі ці незручності, тому як особлива система охолодження знизить рівень нагріву до мінімуму, а нагріватися приставка буде не надто сильно, завдяки чому перегрів навіть в літню пору буде виключений.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.