Огляд незвичайного смартфона Oppo Find X

Oppo Find X примітна не тільки потужними технічними характеристиками, але і незвичайним корпусом з висувною частиною і 3D-сканером особи.

Подробиці – в цьому відео:

Oppo Find X оснащений 6,4-дюймовим OLED дисплеєм з роздільною здатністю 2340 × 1080 і співвідношенням сторін 19,5: 9. Він зігнутий по краях і займає 92,25% лицьової поверхні. Спереду у смартфона немає нічого, крім екрану, а ззаду не видно камер.

Справа в тому, що верхня частина смартфона з камерами і датчиками висувається автоматично – це відбувається під час розблокування смартфона або при запуску камери всього за півсекунди. Механізм, як стверджується, витримає 300 тисяч циклів.

У смартфоні немає сканера відбитків пальців, тому для розблокування використовується фірмова система 3D-сканування особи O-Face. Вона працює за допомогою спеціальних датчиків, які включають в себе інфрачервону-камеру для роботи в темряві.

Під час розблокування на обличчя проектується 15 000 точок, які будують 3D-модель і забезпечують високу точність розпізнавання. Імовірність помилки, за словами Oppo, становить 1 до мільйона. До слова, ще підтримуються Omoji – аналог Animoji з iPhone X. Анімовані емодзі відстежують міміку і повторюють рухи за вами.

 

Що стосується «заліза», то Oppo Find X володіє топовим процесором Qualcomm Snapdragon 845, 8 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. Акумулятор ємністю 3730 мАг підтримує технологію швидкої зарядки VOOC – з 0 до 100% він заряджається за 90 хвилин.

Дозвіл основної подвійний камери становить 16 + 20 Мп. Є оптична стабілізація, функція розмиття фону (ефект боке) і режим студійного освітлення.

Не обійшлося і без функцій штучного інтелекту, який автоматично розпізнає об’єкти зйомки і підбирає відповідні настройки зйомки. Фронтальна камера має роздільну здатність 25 Мп.

Oppo Find X володіє роз’ємом USB Type-C, слотом для двох SIM-карт і підтримкою Bluetooth 5.0. А ось 3,5-мм аудіороз’єми для підключення навушників немає.

Працює апарат на базі Android 8.1 Oreo з фірмовою оболонкою Color OS 5.1. Oppo Find X надійде в продаж у серпні за ціною 999 євро (близько 30 000 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.