Xiaomi Mi Band 3 нарешті надійшов у продаж. Тепер його може купити кожен

Ще на початку червня нинішнього року на полиці магазинів надійшов спортивний браслет Xiaomi Mi Band 3, проте через величезного попиту він протягом більш ніж одного місяця був у серйозному дефіциті. Зустріти цей наручний гаджет на полицях магазинів було неможливо в Китаї, а в онлайн-магазині виробника на нього вимагалося оформляти попереднє замовлення. Починаючи з сьогоднішнього дня, 3 липня, робити цього більше не потрібно.

Сьогодні компанія-виробник в особі Xiaomi повідомила про те, що їй нарешті вдалося повністю подолати дефіцит трекера Mi Band 3. Вже в найближчі кілька днів даний пристрій виявиться в постійній наявності в роздрібних торгових точках на території Китаю, а в онлайн-магазині вже прямо зараз на нього можна оформити замовлення. У графі про наявність товару сказано «На складі». Це означає, що дефіциту дійсно більше немає.

За рахунок цього тепер Xiaomi Mi Band 3 може купити кожен чоловік, а перед покупкою навіть протестувати і прийняти рішення, купувати чи ні. На вибір покупців є три ремінця – чорний, червоний і темно-синій. У майбутньому, швидше за все, в продаж надійдуть в інші кольори. Офіційна рекомендована ціна трекера становить 169 юанів або ж 700 гривень. Що ж стосується ремінців, то їх продають за ціною в 19 юанів або ж 64 гривеня.

Даний фітнес-браслет оснащений 0,78-дюймовим OLED-екраном з підтримкою сенсорного управління, новітніми модулями і датчиками для відстеження фізичної активності, а також рядом інших цікавих можливостей і особливостей, начебто захисту від води і пилу за стандартом IP68, за рахунок якої з цим наручним гаджетом можна, наприклад, плавати в басейні або ж приймати душ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.