У додатку Monobank з’явилася нова незвичайна функція

Monobank запровадив нову функцію у своєму додатку, яка дозволяє клієнтам заздалегідь дізнаватися про суми, що будуть списані з їхніх рахунків найближчим часом, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал співзасновника банку Олега Гороховського.

Тепер користувачі зможуть побачити, скільки коштів буде списано завтра і післязавтра, а також за що саме. Гороховський зазначив, що ця функція зробить життя пересічного українця простішим на 0,08%.

Monobank — український мобільний банк без фізичних відділень, заснований у 2017 році. Він надає послуги з відкриття рахунків, кредитування, депозитів і переказів коштів. Популярність банку забезпечують зручний інтерфейс, швидка реєстрація, підтримка Apple Pay і Google Pay, а також програми кешбеку.

З початком повномасштабного вторгнення Росії у 2022 році Monobank став ціллю кібератак, включаючи DDoS-атаки, які тимчасово виводили систему з ладу. Команда банку оперативно реагувала та посилювала заходи безпеки. Останній збій відбувся 30 серпня після кількаденних атак.

Також читайте:

Нацбанк запровадив ліміти на розрахунки картками за кордоном.

Українці активно беруть квартири через “єОселя”: які зміни відбулися в програмі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.