25-річного “непридатного” мільйонера Слобоженка розшукує ТЦК: що сталося

Після скандальних випусків про столичного блогера Олександра Слобоженка, його розшукує ТЦК.

Про це редакції “СтопКору” стало відомо з власних джерел інформації в Збройних силах України.

Як вияснили журналісти, доларовий мільйонер Олександр Слобоженко, ще у 2022 році під час проходження ВЛК був визнаний повністю непридатним до військової служби.

Таким чином у нього була можливість виїжджати за кордон та відпочивати там. Наразі Блогер перебуває в Польщі та вивіз всі свої елітні автівки за кордон.

Виїзд в іншу країну пов’язується з підвищеною зацікавленістю даної персоною українськими журналістами та спецслужбами.

Як зазначають журналісти, блогер багато разів виїжджав за кордон, аргументуючи перетин кордону “проблемами зі здоров’ям”. Саме такі дані зазначені у відповідних довідках, які датуються 2022 роком. Але по соціальним мережам блогерам стало відомо, що він їздив не на лікування, а на екстремальні види відпочинку. Відео, які він публікував видно, що в блогера проблем зі здоров’ям немає, адже наврядчи хвора людина потисне штангу в 120 кілограм та буде проводити активний відпочинок на гірських курортах та керувати різними транспортними засобами на кшталт водних і звичайних мотоциклів, а також снігоходу. Також слід сказати, що тут виникають питання до лікарів, які визнали Олександра Слобоженка непридатним для служби у війську.

Нагадаємо, що, окрім незаконного перетину кордону під час повномасштабного вторгнення, Олександра Слобоженка також підозрюють у відмиванні грошей, шахрайських схемах, а також у бізнес-зв’язках з Росією. Останній пункт підтверджується фактом зустрічі тімлідів Traffic Devils на російському каналі WelcomePartners у квітні 2024 року.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.