Новий вентилятор Xiaomi може працювати від пауербанку

Китайська компанія представила новий модульний підлоговий вентилятор Mijia DC Inverter Pro. Він оснащений інверторним мотором, тому працює тихо, подібно до кулера для ПК. Також новинка вміє імітувати вісім видів природного вітру та нагнітає 25 кубометрів повітря за хвилину.

Вентилятор працює з гучністю 26,8 дБ на першій швидкості в статичному режимі (без автоматичного повороту). Усього кількість обертів за хвилину можна регулювати в діапазоні до 100 рівнів. Також є вісім видів імітації вітру.

Керувати пристроєм можна за допомогою пульта з магнітним кріпленням до вентилятора, Bluetooth, через сенсорні кнопки на панелі керування або за допомогою голосових команд завдяки підтримці HyperOS Connect і Xiao AI. Вентилятор виконаний у модульному форматі та поставляється разом із боксом для зберігання. Також у компанії відзначають компактність пристрою: товщина вентиляторного блоку складає лише 8,7 см.

Інша особливість – невелике енергоспоживання. На першій швидкості у статичному режимі вентилятор споживає 1,9 Вт. Завдяки роз’єму USB Type-C пристрій можна підключити до звичайного адаптера живлення від смартфона або пауербанку. За словами Xiaomi, від зовнішньої АКБ на 10 000 мАг вентилятор може пропрацювати до 22 години на мінімальній швидкості.

Вартість Mijia DC Inverter Pro складає $55.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.