Xiaomi випустила пральну машину з аналоговим керуванням за ціною бюджетного смартфона

Компанія Xiaomi випустила пральну машину під суббрендом Mijia. Однією з її особливостей стало аналогове управління. Тобто замість звичного сенсорного екрану на консолі керування розміщено класичну поворотну кнопку. І все ж таки всередині є кілька технологій від більш сучасних моделей компанії.

Пральна машина виконана в кремовому кольорі та корпусі з глибиною 495 мм. Максимальне завантаження становить 8 кг, температура води – 95 °C. Також є функція стерилізації з видаленням до 99,99% бактерій та режим позбавлення від кліщів з ефективністю 100%. З інших функцій заявлений автоматичний моніторинг ваги одягу та підбір параметрів прання на його основі: кількість води та тривалість прання.

За обертання барабана відповідає безщітковий двигун постійного струму з герметизацією BMC, яка включає обробку чутливих до води деталей спеціальним композитним матеріалом на основі пластику. Також заявлено можливість додавання одягу в барабан під час прання та просте управління, з яким впорається навіть літня людина.

Машинка продається поки що тільки в Китаї за $139.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.