Apple вперше представила iPad Air у двох розмірах

Apple розділила лінійку iPad Air і представила новинку у двох розмірах: з діагоналлю 13 та 11 дюймів. Інші характеристики майже не змінилися, хіба що моделі 2024 можуть похвалитися новим процесором.

Обидва планшети на 100% виконані з переробленого алюмінію та отримали процесор M2. За словами Apple, сам центральний процесор на 15% швидше за M1, його вбудована графіка обходить попередника на 25%, а нейрочіп – на 40%. Разом ці характеристики і пам’ять з більшою пропускною здатністю зробили планшет на 50% швидше за попередню модель з процесором Apple M1.


В іншому обидві моделі схожі на попередній Air. Хіба що фронтальна камера тепер розташовується на широкій стороні пристрою. В наявності також 12-мегапіксельна тильна камера, Touch ID, оновлені стереодинаміки, підтримка стілус Apple Pencil. Одне з нововведень – оновлення з Wi-Fi 6 до 6E.

Змінилися модифікації пам’яті: замість 64 ГБ базова версія оснащується накопичувачем на 128 ГБ, а також з’явилися модифікації на 512 ГБ і 1 ТБ. Найдоступніша 11-дюймова версія продається за $599, 13-дюймова – за $799. Замовлення відкрилося сьогодні, а звичайний продаж розпочнеться наступного тижня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.