У Польщі запустили програму працевлаштування для українців

У Польщі запустили новий проєкт. Він орієнтований на українських жінок, які мають педагогічну чи психологічну освіту та працюють вчителями, вихователями, шкільними психологами чи медсестрами в Польщі.

Даний проєкт має назву “Працюй за фахом, працюй в освіті”.

Його метою є надання безкоштовної допомоги українським вчителям у підготовці та працевлаштуванні в польських навчальних закладах. Програма пропонує можливість отримати диплом, пройти курси польської мови та отримати сертифікат. Існують також можливості для підвищення кваліфікації, наприклад, оволодіння навчальними програмами польської системи освіти.

Цільовою аудиторією проєкту є працюючі чи безробітні громадяни України з вищим педагогічним чи психолого-педагогічним досвідом, які бажають працювати в освітніх польських закладах. Кожного кандидата супроводжуватиме менеджер від подачі заявки до остаточного працевлаштування на бажане робоче місце в будь-якому населеному пункті Польщі.

Також передбачені консультації з HR-фахівцями та допомога психологів. Для кожного кандидата менеджер розробляє індивідуальний план, який містить необхідні компоненти програми.

Подати заявку на участь можна за посиланням: https://forms.gle/8WAXYXdd46Pgowwy5

Вимоги до кандидатів у вчителі:
• завершена освіта вчителя/вихователя/психолога; наявність українського диплома;
• стаж не менше 3 років у школі, університеті чи дитсадку в Україні;
• наявність всіх документів, необхідні нострифікації;
• бажано мінімальне знання польської мови.

Для отримання додаткової інформації, звертайтесь на сайт: https://nezlamna.org/uk/robota/work-in-education/

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.