Оновився рейтинг найпотужніших Android-смартфонів

Розробники популярного бенчмарку опублікували новий рейтинг продуктивності Android-флагманів за підсумками квітня 2024 року. Список вийшов цікавим з погляду процесорів – в ньому не залишилося жодного гаджета з чіпами MediaTek, а більшість лідерів отримала не найсвіжіший Snapdragon.

Перше місце посів ASUS ROG 8 Pro з результатом 2 120 210 балів. Він же виявився єдиним апаратом у квітневому списку, оснащеним процесором Snapdragon 8 Gen 3. Всі інші моделі з топ-10 побудовані на базі Snapdragon 8 Gen 2. Справа в тому, що бенчмарк вважає результати тестування будь-якої моделі офіційними лише в тому випадку, якщо вони зібрані щонайменше з 1000 однакових пристроїв.

Далі за списком ідуть iQOO 12, Red Magic 9 Pro+, vivo X Fold3 Pro, vivo X100 Pro та iQOO 12 Pro, а також iQOO Neo9 Pro, OPPO Find X7 Ultra та vivo X100. Замикає десятку OnePlus 12. Усі ці пристрої пройшли тестування, набравши понад 2 мільйони балів. Такої продуктивності достатньо для будь-яких ігор і програм навіть з урахуванням «старіння» процесора минулого покоління.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.