Monobank оновив застосунок Expirenza: що туди увійшло

Онлайн-банк monobank на початку квітня оновив дизайн і почав тестувати Expirenza 2.0 – мобільний додаток для тих, хто любить відвідувати кафе, бари та ресторани. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський.

Дане оновлення сервісу, дозволяє переглядати меню понад 1700 ресторанів по всій Україні, оплачувати рахунок з чайовими та залишати відгуки про кафе та ресторани за допомогою QR-кодів.

Expirenza 2.0 містить підбірку пропозицій щодо того, в які ресторани піти й що там спробувати – так званий “Їжлисти». Вони надходять від рестораторів і шеф-кухарів. Користувачі також можуть створювати власні добірки та ділитися ними з друзями та іншими користувачами програми.

Ще одна нова функція – “Частування” – дозволяє пригощати інших.

“Ви купуєте людині щось смачненьке у закладі за допомогою Expirenza, а вона приходить і куштує ваше частування в зручний для себе час”, – пояснює Гороховський.

У вересні 2021 року monobank придбав сервіс Expirenza – на той час платформу для меню та оглядів для так званої індустрії гостинності.

Бренд Expirenza інтегрований в екосистему monobank і отримав назву Expirenza by mono.

У вересні 2023 року monobank придбав сервіс бронювання столиків TakeUsEat, а вже в лютому 2024 року monobank запустив кампанію збору коштів для ЗСУ через кафе та ресторани, а в березні розширив сервіс збору коштів «Банка».

Також читайте:

Американська компанія Sentry Enterprises продемонструвала першу у світі банківську картку, оснащену OLED-дисплеєм

ПриватБанк та monobank почали блокувати картки українців після операцій з криптовалютою.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.