Офіційно представлений новий вбудований холодильник Xiaomi Stylish 508L

Асортимент великої побутової техніки Xiaomi поповнився новим холодильником, що вбудовується Stylish 508L. Пристрій має чотиридверну конструкцію, глибину всього 60 см і ширину 85,2 см, що дозволяє встановлювати його врівень з кухонними фасадами. Також є низка функцій для правильного зберігання продуктів.

Внутрішня конструкція холодильника містить безліч продуктів з різними умовами зберігання. Об’єм холодильного відділення складає 299 л, а морозильного відсіку – 180 л. Є також окрема зона вологого зберігання та відсік для зберігання дитячих продуктів.

Передбачив виробник та вбудований антибактеріальний модуль з іонами срібла та захистом від запаху, який справляється з ефективністю 99,99%, цикл 360-градусного повітряного охолодження, що запобігає утворенню інею, а також компресор зі змінною частотою та п’ять датчиків для підтримки необхідного рівня температури всередині.

Нарешті, Xiaomi Stylish 508L має рівень енергоефективності Level 1, а це означає, що він споживає менше однієї кіловат-години електроенергії на день. Холодильник сумісний з HyperOS Connect та підтримує керування як за допомогою мобільного додатка Mijia, так і через голосові команди.

Новинку вже можна купити у Китаї за $562.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.