Київстар та Vodafone повідомили важливу інформацію: стосується всіх українців

Кожен українець стикався з такою ситуацією, коли він поповнював мобільний рахунок за місячним пакетом, а гроші могло зняти за іншими тарифами. Переважно таке відбувається, коли абонент довгий час не поповнював рахунок картки, але згодом зробив це і не переконавшись в тому, що тариф підключено, почав використовувати інтернет та мобільні хвилини. У Київстар та Vodafone розповіли. що потрібно зробити, щоб такого не трапилося з абонентом.

Київстар

Більшість клієнтів отримують послуги на основі передоплати. При знятті місячної плати за обслуговування, на рахунку повинні бути кошти, інакше пакет послуг не буде нараховано. В такому випадку, потрібно позачергово замовити послугу, для цього потрібно поповнити рахунок, а потім активувати його, наведеним нижче способом:

  • у мобільному додатку “Мій Київстар”;
  • за номером 477*202;
  • набрати комбінацію *477*202# та виклик;
  • звернутися до контакт-центру Київстар.

Якщо рахунок буде поповнено вчасно, гроші будуть списані з рахунку в перший день користування пакетом – тарифний план буде знову активований.

Vodafone

У Vodafone, також щомісяця знімається вартість пакета послуг. Користувачі можуть перевірити термін дії тарифу, набравши комбінацію клавіш *101*4#. Якщо, на рахунку недостатньо коштів для покриття місячного пакету послуг, денний тариф буде прив’язаний автоматично.

Щоб приєднатися до послуги самостійно, після поповнення мобільного рахунку, необхідно підтвердити підключення до послуги оператора:

  • набрати на телефоні комбінацію *101*444#;
  • перезавантажити смартфон або увімкнути та вимкнути на ньому режим польоту;
  • зачекати на отримання SMS про активацію місячного пакета.

Ви також можете активувати щомісячний пакет послуг, в мобільному додатку My Vodafone.

Крім того, у компанії повідомляють, що за два дні до закінчення терміну дії тарифного плану та необхідності поповнення рахунку, абоненти отримують SMS – повідомлення.

Також читайте:

Найближчим часом, Київстар стане офіційним представником британської OneWeb та зможе надавати послуги до Інтернету – як альтернатива Starlink.

Будьте обережні. «Київстар» попереджає своїх клієнтів про популярний серед зловмисників метод фішингу. 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.