Мобілізація пришвидшиться: що відомо

Скоро в ТЦК будуть мати вичерпну інформацію зі всіх державних реєстрів і тим самим вони зможуть покращити мобілізацію в країні.

Про це під час телемарафону заявила заступник голови комітету ВРУ з питань антикорупційної політики Олена Мошенець.

Дотепер всі ці реєстри існували кожен окремо, і в жодному з них не було вичерпної інформації про людину. Однак, якщо звести ці реєстри докупи, то вийде унікальна інформаційна база, в якій будуть вичерпні дані про кожного громадянина.

За словами нардепки, її колеги створили законодавчу базу для того, щоб військові мали повний доступ до всіх існуючих в країні електронних реєстрів. Наразі вирішується питання технічного плану.

Олена Мошенець запевнила, що уже через декілька місяців представники ТЦК отримають механізм, який їм дозволить мати доступ до всіх даних українців.

У військових буде фактично вся інформація про військовозобов’язаних чоловіків, хто та коли перетнув кордон, де і за що був оштрафований, чи є у чоловіка кредит, сімейний статус тощо – розповіла депутатка

Також вона додала, що це допоможе покращити мобілізацію та зробити її справедливішою, адже багато чоловіків на сьогодні переховуються та оминають військкомат десятою дорогою.

Також читайте:

З якими хворобами хребта не будуть мобілізувати в армію.

В Міністерстві оборони розповіли, яка найзатребуваніша спеціальність  в армії.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.