Samsung випустила конкурента iMac завтовшки зі смартфон

Компанія Samsung представила оновлену модель моноблока All-In-One Pro. Він отримав новий процесор, тонкий корпус із 4K-екраном і дуже високу вартість. Samsung All-In-One Pro оснастили 27-дюймовим 4K-дисплеєм та неназваним флагманським процесором Intel Core Ultra. Нагадаємо, що торішня модель оснащена чіпом Intel Core i5 13-го покоління. Також заявлена товщина корпусу 6,5 мм, є вбудована веб-камера та динаміки з підтримкою Dolby Atmos.

У комплекті з моноблоком постачаються бездротова металева повнорозмірна клавіатура та миша у мінімалістичному дизайні. Виробник зазначає, що пристрій працює на базі Windows 11 Home, а на клавіатурі є клавіша виклику ІІ-помічника Microsoft Copilot. З інших характеристик – порт HDMI, два входи USB Type-A, конектор Ethernet, роз’єм для навушників, а також Bluetooth 5.3 та Wi-Fi 6E.

Вбудоване програмне забезпечення включає кілька додатків екосистеми Galaxy. Наприклад, можна швидко переносити файли з моноблока на мобільні пристрої Samsung, проектувати екран та використовувати смартфон як веб-камеру. Також є автоматичне перемикання навушників Buds від одного пристрою до іншого та програму Windows Phone Link. Samsung All-In-One Pro буде доступний у Південній Кореї з 22 квітня за ціною $1469.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.