Всім водіям: готуйтеся до повісток та мобілізації – ви вже в базі

До електронного реєстру “Оберіг” будуть внесені всі дані військовозобов’язаних чоловіків з різних державних реєстрів.

Зокрема, туди попаде інформація про серію посвідчення водія військовозобов’язаного (якщо, звичайно, у нього є посвідчення водія), номер водійського посвідчення, дату видачі, орган, який видав документ, а також термін дії та категорія ТЗ.

Також слід зазначити, якщо чоловік користується державними послугами, то це зразу буде відображатися в електроному реєстрі “Оберіг”. Наприклад, якщо військовозобов’язаний складе іспит на водійські права, то ця інформація зразу попаде до реєстру.

Загалом у системі “Оберіг” буде 33 категорії персональних даних, починаючи з ПІБ, статі, місця народження та проживання і закінчуючи відомостями про знання іноземної мови.

Нагадуємо, що Володимир Зеленський другого квітня підписав законопроєкт №10062 про створення електронного кабінету військовозобов’язаного.

Зазначається, що його реалізація сприятиме оперативному збору, обробці та використанню військових даних, а також переведе послуги та процеси для військовослужбовців у зручний цифровий формат. Наприклад, чоловіки зможуть оновлювати військово облікові дані за допомогою нього, військові отримати учасника УБД тощо.

Також читайте:

На яку спеціальність найчастіше призиватимуть чоловіків в лави ЗСУ у квітні.

ФОПи та бізнес будуть мати окрему мобілізацію.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.