Xiaomi випустила розумну посудомийну машину з функцією знезараження

Компанія Xiaomi представила містку посудомийну машину Mijia P2 з кількома розумними функціями. Вона здатна автоматично визначати рівень забруднення посуду, знезаражувати його та коригувати програму миття, оновлюючи дані про процес кожні дві секунди.

Посудомийна машина вміщує до 116 елементів і розігріває воду до 75 °C, вбиваючи до 99,99% мікробів. Для додаткового знезараження використовується сушіння при температурі 115 °C. Після обдування гарячим повітрям машина прочиняє дверцята для випуску зайвої вологи.

За допомогою ШІ-алгоритму та датчика оцінки прозорості води прилад самостійно визначає ступінь забруднення рідини, підбирає оптимальну програму миття та контролює процес кожні дві секунди. Це необхідно для економії води та прискорення циклу.

Для видалення глибоких забруднень передбачена система розпилення Vortex spray із трьома ярусами та п’ятьма швидкостями подачі води. Кожен ярус можна задіяти окремо з метою економії. Для керування пристроєм можна використовувати сенсорну панель, мобільний додаток Mijia або голосового помічника.

Ціна Xiaomi Mijia P2 у Китаї становить $830, старт продажів призначено на 16 квітня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.