Бронювання військовозобов’язаних по-новому: що нового

Нові норми бронювання, запропоновані в новому мобілізаційному законі, дозволять отримати до державного бюджету понад 200 мільярдів гривень на рік.

Про це 25 березня заявив Дмитро Наталуха голова комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку.

Впровадження даної концепції покращить умови для бізнесу щодо, бронювання критично важливих військовозобов’язаних співробітників.

Він зауважив що, зараз діяльність комітету спрямована на забезпечення потреб бюджету у фінансуванні, зазначивши, що бронювання надасть додаткові кошти.

«Звичайно, головне — це пряме фіскальне забезпечення оборонних видатків. Тут ми розраховуємо не на значне підвищення податків, а на створення нових механізмів і пошук нових інструментів і нових методів», – зауважив голова комітету.

Наталуха додав, що комітет ради закликав парламентарів якнайшвидше прийняти шість законопроєктів і підготувати до другого читання ще п’ять законопроєктів.

«Наша мета, щоб у найближчій перспективі, протягом кількох місяців, ми мали реальні документи у сфері законопроєктів, які відображатимуть результати нашої співпраці з бізнесом», – додав він

Нагадуємо, що після ретельних розрахунків голова бюджетного комітету Роксолана Підласа з’ясувала, що для мобілізації 500 тисяч осіб, які планується призвати до армії у 2024 році, лише на навчання, виплати та одяг потрібно 322 мільярди гривень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.