Xiaomi презентувала недорогий пауербанк та відкриті навушники Black Shark

Належний Xiaomi ігровий бренд Black Shark представив одразу дві новинки: портативний акумулятор та TWS-навушники відкритого типу. Пауербанк Black Shark Blade 2 доступний у модифікаціях на 5000 та 10 000 мАг. Він підтримує технологію MagSafe і оснащений 12 магнітами для стійкого з’єднання з iPhone (12-ї та новіших серій). Потужність бездротової зарядки становить 15 Вт, дротовий – не уточнюється.

Одночасно можна заряджати два пристрої (проводом і повітрям). Також виробник відзначає товщину 8,5 мм, яка зробила новинку найтоншою серед фірмових пауербанків. Ціна аксесуара складає $16 та $19 за версію на 5000 та 10 000 мАг відповідно. Продаж розпочнеться 8 квітня.

TWS-навушники Black Shark OWS 700 з конструкцією відкритого типу оснащені 16,2-міліметровими драйверами та дужками для кріплення за вухом. Заявлений час автономної роботи – до шости годин в режимі відтворення, і до 24 год. з урахуванням зарядки від комплектного чохла.

Навушники на базі модуля Bluetooth 5.3 підтримують ігровий режим із затримкою 0,06 секунди і можуть працювати як телефонна гарнітура з шумозаглушенням (ENC). Доповнюють список характеристик захист корпусу за стандартом IPX4 та сенсорні майданчики для керування викликами та відтворенням. Ціна навушників складає $27 без урахування знижок на старті продажів у Китаї.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.