ТЦК почали видавати повістки 17-річним: подробиці

На призовних дільницях ТЦК та СП триває приписка юнаків 2007 року народження, адже згідно з чинним законодавством, громадяни, які отримали повістку для приписки, мають особисто прибути на призовні дільниці територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Про це повідомили в Одеському обласному ТЦК та СП.

Усі призовники, які проживають у межах міста та області, зобов’язані стати на облік. У повістці міститься повний перелік документів, які молоді люди повинні подати особисто до призовних дільниць, – йдеться у повідомленні.

У “військкоматі” звернули увагу, що юнаки мають прибути до дільниць у термін, який заначений у повістці. Якщо допризовник не може прибути на дільницю в обумовлений термін, то має бути поважна причина.

Приписна кампанія, як пояснили у ТЦК та СП, потрібна для взяття юнаків на військовий облік, дізнатися кількості майбутніх військовозобов’язаних, скільки з них придатних до військової служби, а також визначити їхні особисті якості та рівень освіти.

Посвідчення про приписку до призовної дільниці видається громадянам, приписаним до призовних дільниць, яких за результатами проходження комісії з питань приписки визнано придатними до військової служби або тимчасово непридатними до військової служби чи такими, що потребують лікування.

Зазначимо, що приписна компанія проходить на території усієї України.

Також читайте:

У Верховній Раді відповіли, коли закінчиться розгляд поправок до нового мобілізаційного законопроекту.

Бронювання за гроші, які професії зможуть “відкупитися” від мобілізації.

Міністерство оборони має намір запровадити електронний військовий квиток в системі “Оберіг”.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.