Стало відомо коли комітет Ради може закінчити розгляд поправок до законопроєкту про мобілізацію

Заступник голови комітету, депутат від фракції «Слуга народу» Єгор Чернєв, заявив, що Парламентський комітет з Нацбезпеки, повинен завершити розгляд всіх поправок до мобілізаційного законопроєкту уже наступного тижня, щоб винести його на голосування та затвердження якомога швидше.

«На сьогодні було розглянуто 1500 поправок, і в принципі процес йде досить швидко.  Я сподіваюся, що усі 4300 поправок, які були внесені в законопроект будуть повністю розглянуті до наступного тижня”, – розповів Єгор Черняєв

Також нардеп додав, що поки важко сказати, як буде виглядати законопроєкт по завершенні, тому що деякі із поправок проходять, а деякі не проходять.

Нагадуємо, що новий мобілізаційний законопроект розроблений, щоб удосконалити механізм проведення мобілізаційних заходів для залучення більшої кількості населення, а також забезпечення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів та удосконалення окремих питань проходження військової служби.

Також читайте:

В Кабінеті Міністрів іде обговорення правил вилучення транспортних засобів, а також обсяг і суб’єкти, які матимуть право це робити.

Бронювання за гроші, які професії зможуть “відкупитися” від мобілізації.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.