Оновлений Xiaomi Electric Scooter 4 Lite став «дальнобійнішим» за базову модель

Xiaomi випустила електросамокат Xiaomi Electric Scooter 4 Lite другого покоління. Новинка дуже схожа на попередника, але отримала кілька змін, головною з яких стало збільшення запасу ходу на одному заряді акумулятора.

“Серцем” Xiaomi Electric Scooter 4 Lite став електродвигун потужністю 300 Вт (пікова до 390 Вт), що розганяє новинку до максимальних 25 км/год. Передбачено три швидкісні режими для зручного пересування в різних дорожніх умовах.


За автономність електросамокату відповідає акумулятор ємністю 9600 мАг, на повну зарядку якого потрібно 8 годин. Заявлена дальність пробігу новинки на одній «заправці» складає до 25 км – це приблизно на 25% більше, ніж модель першого покоління.

Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen 2 отримав 10-дюймові пневматичні шини, фару для пересування в умовах слабкого освітлення та невеликий дисплей, на якому відображаються залишок заряду батареї та поточна швидкість. Самокат важить 16,2 кг (трохи важче за попередника) і здатний витримувати навантаження до 100 кг.

Ціна і дата початку продажів Xiaomi Electric Scooter 4 Lite Gen 2 виробником поки що не оголошені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.