Lifecell показав найдешевший тариф

У 2023 році всі мобільні оператори суттєво підвищили ціни на свої послуги. Все це обумовлено високою інфляцією, яка зараз в країні. Звичайно, не всі українці готові витрачати 200-300 гривень за зв’язок у такий непростий час, тому в Lifecell розповіли, про свій
найбюджетніший тариф з безлімітним інтернетом на всі популярні соціальні мережі.

Отже, lifecell пропонує своїм новим абонентам, які перейдуть від інших операторів до нього, знижку на його тарифи вдвічі. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якого іншого коду, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell від інших операторів діють знижки на тарифи. І найдешевший з них це “Просто Лайф”, в нього входить – 300 хвилин на всі мобільні оператори, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету всього лиш за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень). Великим плюсом тарифу є те, що інтернет не тарифікується при використанні соціальних мереж таких як ТікТок, Instagram, Ютуб тощо. Переглянути тариф можна перейшовши за цим посиланням.

Раніше ми розповідали, що lifecell підказав, як підключити два номери до однієї SIM-карти.

Також наша редакція писала, що Ілон Маск запускає конкурента для YouTube.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.