Як продати Notcoin: продаж Notcoin відкритий через P2P маркет

Продавайте свої Notcoin за допомогою ваучерів до лістингу на біржі. Notcoin – це гучний криптовалютний проект на основі телеграм-бота, спочатку агресивно залетів у криптовалютне середовище, а потім дуже активно став піаритися в каналах абсолютно різної тематики і набув шаленої популярності! І не дивно, адже пропонує заробіток без вкладень. Користувач повинен просто натискати на кнопку або запрошувати друзів, щоб отримати нагороду в монеті NOT.

Але невдача люди кликають вже більше двох місяців після запуску проекту, але монета поки так і не почала торгуватися на жодній платформі. Але нарешті ми маємо рішення, як продати свої монети до їхнього офіційного лістингу на біржах! Тепер ви можете розпочати торгувати Notcoin за допомогою спеціальних ваучерів у вигляді NFT. Notcoin Voucher – це новий метод ініціювати торгівлю Notcoin з вашого віртуального ігрового балансу, відкриваючи доступ до цієї криптовалюти ще до її офіційного старту.

Тільки учасники самої платформи Notcoin можуть створювати та пропонувати Notcoin ваучери у формі NFT безпосередньо іншим користувачам через платформу Getgems. Важливо розуміти, що ціна Notcoin після її офіційного старту може сильно коливатись і навіть досягти нульової позначки в момент її появи. Це потрібно враховувати при купівлі та продажу ваучерів. Після того, як токени буде випущено, володарі ваучерів зможуть обміняти їх на відповідну кількість NOT. Попередній ринок (Pre-Market) підтримує листинг Notcoin, забезпечуючи ліквідність через royalty, за умовами якого 20% від продажу цих NFT-ваучерів йдуть на розвиток та підтримку проекту.

Кнопка Trade для мінта ваучера з’являється праворуч від кнопки Boosts в основному меню. Зараз розробники її відключили, чинять баги.

Для конвертації вашого балансу Notcoin у NFT-ваучери слід виконати ряд кроків через бот Notcoin:

1. Зайти в бот t.me/notcoin_bot і натиснути кнопку “Trade”.

2. Задати кількість акцій, що випускаються, та їх номінальну вартість.

3. Підключити свій TON SPACE гаманець, який зараз уже інтегрований у телеграм-месенджері (@wallet). А потім сплатити з нього комісію блокчейну для випуску ваучера NFT. Комісія становитиме лише близько 0,1$ в еквіваленті.

4. Через кілька хвилин після певної кількості підтверджень мережі ваш ваучер відображатиметься у гаманці.

5. Далі ви можете продати ваучери або купити чужі на сайті https://getgems.io/notcoin. Для цього необхідно підключити до сайту свій гаманець TON і запустити колекцію Notcoin Pre-Market. Далі потрібно налаштувати фільтр “Мої NFT” і, слідуючи підказкам на екрані, поставити свої ваучери у продаж. Інтерфейс сайту getgems.io простий та інтуїтивно зрозумілий, у сучасного користувача не повинно виникнути проблем у процесі роботи з ним.

Не забувайте про те, що процес мінтингу ваучерів NFT вимагає комісію, а тому на вашому гаманці обов’язково має бути кілька монет TON, щоб усі операції пройшли без проблем!

Ходять чутки, що незабаром Notcoin почнуть листити на біржах, але поки цього не трапилося рекомендуємо спробувати інструмент з торгівлі NFT-ваучерами, а заразом і ознайомитися з інноваційною платформою GetGems, щоб бути в тренді новинок криптовалютного середовища.

PS: На момент написання статті розробники Notcoin приховали кнопку Trade через безліч багів. Обіцяють у найближчі кілька днів виправити все оновленням.

100млн Notcoin вдалося продати за 1300 $. Не погано!
Мій досвід: замінив 2 ваучери по 100млн Notcoin. Один продав за 650 TON (-25% комісії, чистими вийшло близько 1300 $). Другий ваучер так і не прийшов на мій гаманець. Тож чекаємо на виправлення багів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.