Samsung представила потужний очисник повітря з ШІ-функціями

Каталог побутової техніки Samsung поповнив новий пристрій лінійки Bespoke – очищувач повітря Cube Air Infinite Line. Відмінними рисами преміальної моделі стали висока ефективність роботи та розумний алгоритм, що дозволяє приладу працювати практично самостійно.

Пристрій очищає повітря за допомогою декількох фільтрів, включаючи антибактеріальний та дезодоруючий на основі активованого вугілля. Чисте повітря подається через спеціальну трубу висувної Pop-up Clean Booster на відстань до 11 метрів, рівномірно заповнюючи все приміщення. Заявлена ефективність очищення – до 99,9%.

Напрямок повітропроводу можна налаштувати відповідно до особливостей приміщення, регулюючи кут повороту за допомогою SmartThings. До того ж, він ховається всередину корпусу, коли пристрій не використовується.

За допомогою ІІ-алгоритму очищувач самостійно аналізує якість повітря та автоматично приступає до роботи, якщо зафіксовано відхилення від норми. Крім того, пристрій сам регулює силу подачі повітря для підвищення енергоефективності.

Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line представлений у двох конфігураціях, різних за розміром, та продається в Південній Кореї за ціною $600 та $1200 залежно від версії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.