Binance випустила «криптовалютні» парфуми до 8 березня: чим пахне Bitcoin

Напередодні Міжнародного жіночого дня криптобіржа Binance випустила парфуми під власним брендом. Виконавчий директор компанії Рейчел Конлан розповіла, чим вони пахнуть, і пояснила, навіщо потрібно було їх випускати.

Духи за назвою Crypto не можна купити в магазині. Компанія випустила всього 100 флаконів, і отримати їх можна буде в рамках акції, що проводиться в торговому центрі в Бахрейні. Незвичайний маркетинговий хід покликаний підвищити інтерес жінок до криптовалютів.

«…мета — порушити звичні норми, вийти за межі та бути на межі веселощів. Хоча знайдуться люди, які засмутяться, ми впевнені, що реліз відкриває дискусію у правильному напрямку. Більше того, над парфумами працювала повністю жіноча команда», – розповіла Рейчел Конлан виданню TechCrunch.

Сам аромат описують так: він відкривається нотками озону, солі та моху, розкривається поєднанням мандарину та цінних порід дерева, а базові ноти амбри, деревних акордів та мускусу створюють теплий, мускусно-солодкий та землістий аромат. Чи планується надалі випуск такого продукту для роздрібної торгівлі, невідомо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.