Apple випустила короткометражку на кшталт «Таксі», зняту на iPhone 15 Pro

На офіційному YouTube-каналі Apple було опубліковано короткометражний фільм «Північ», повністю знятий на камеру iPhone 15 Pro. У цій невеликій стрічці кінорежисер Такасі Мііке динамічно втілив у життя історію про незвичайний робочий день японського таксиста.

Сюжет стрічки нехитрий: таксист Шинья Міто на зарядженому автомобілі допомагає дівчині, яку переслідують наймані вбивці. У фільмі багато динамічних сцен, знятих здебільшого за умов слабкої освітленості. Судячи з відеоряду, iPhone 15 Pro гідно впорався з поставленим завданням.

Під час детального перегляду фільму помітна робота функції стабілізації зображення. Передача кольору виглядає природною навіть при поганому освітленні, а ефект розмиття фону з фокусуванням на головних об’єктах у кадрі працює коректно. Крім того, камера смартфона добре проявила себе при зйомці об’єктів, що швидко рухаються.

iPhone 15 Pro оснащений потрійним тильним модулем з основним 48-мегапіксельним датчиком, а також надширококутним та телеоб’єктивом із сенсорами по 12 Мп.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.