У ПриватБанку проблеми з доларом: що відомо

Клієнти ПриватБанку почали скаржитися на долари, які вони отримують у касах відділеннях банку. Вони були незадоволені якістю валюти та її роком випуску.

При обміні валюти українці часто стикаються з проблемою отримання брудних купюр або банкнот з написами. Така ситуація сталася з клієнтом ПриватБанку, який хотів повернути депозитні кошти.

Так, клієнт ПриватБанку розповів свою історію на сайті Мінфіну.

За словами чоловіка, він замовляв валюту в ПриватБанку, але коли прийшов до відділення, то працівники фінустанови запропонували йому купюри 1996 року випуску та ще й з незначними дефектами

При спробі зняти кошти зі свого депозиту в банку мені спробували впихнути валюту 1996 року випуску та ще й з деякими дефектами. Я уже не раз стикався з такою проблемою і знаю, що потім обміняти старі купюри може бути проблематично. У зв’язку з цією причиною отримати свої гроші мені не вдалося, схоже, це такий спосіб не повертати кошти вкладникам – розповів клієнт

На скаргу клієнта у фінустанові відповіли, що ПриватБанк здійснює видачу валюти для фізичних осіб відповідно до чинних вимог Національного банку України. А саме, купюри без явних ознак пошкодження та підробки підходять для видачі без будь-яких обмежень. Відомо, що банкноти доларів США, випущені в період з 1996 по 2013 роки, все ще перебувають в обігу і їх не планують вилучати найближчим часом.

У ПриватБанку підкреслили, що вся готівка, видана клієнтам, пройшла перевірку. Тому клієнтам пропонують лише платіжні купюри:
У разі, якщо клієнтів не влаштовує стан купюри, то вони мають повне право відмовитись її приймати” – повідомляє пресслужба банку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.