Офіційно представлений планшет Nubia Pad 3D II: 3D-картинка без окулярів та підтримка ШІ

На MWC 2024, що належить ZTE брендом Nubia, презентував один з найнезвичайніших планшетів на ринку під назвою Pad 3D II. Головними особливостями новинки стали екран, здатний показувати 3D зображення без використання спеціальних окулярів, а також набір корисних ШІ-функцій.

Nubia Pad 3D II оснащений 12,1-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 2650×1600 пікселів, частотою оновлення 144 Гц і підтримкою технології Neovision 3D Anytime, яка відповідає за конвертацію 2D-контенту в 3D за допомогою ІІ-алгорит. За запевненням виробника, роздільна здатність тривимірного зображення у новинки було збільшено на 80% порівняно з попередником, а яскравість — на 100%.

Можливість штучного інтелекту планшет також використовує для відстеження очей користувача. Кут огляду 3D-зображень складає 86 градусів, тому алгоритм налаштовує картинку так, щоб вона виглядала максимально природно, в яку б частину екрана не дивилася людина. Заявлено і можливість зйомки об’ємних фотографій та відеороликів за допомогою камери самого гаджета.

“Серцем” планшета став процесор Snapdragon 8 Gen 2 у поєднанні з накопичувачем UFS 4.0 на 512 ГБ. Об’єм оперативної пам’яті не уточнюється – відомий лише її стандарт (LPDDR5X). За автономність гаджета відповідає акумулятор ємністю 10000 мАч зі швидкою 66-ватною зарядкою. Доповнюють список характеристик чотири вбудовані динаміки з підтримкою DTS:X Ultra 3D, мікрофони з функцією шумоподавлення та 5G-модем.

Вартість та дата початку продажів Nubia Pad 3D II поки не оголошені. За чутками, пристрій обійдеться покупцям у розмірі від $1000.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.