Київстар почне використовувати новий мобільний код для своїх номерів

Мобільний оператор “Київстар”, повідомив своїх абонентів, що вони готуються до запуску нових телефонних номерів.

Які нововведення готує компанія

Мобільному оператору “Київстар” дозволили використовувати шостий код для позначення своїх номерів, а саме код «77», про це повідомила прес-служба Національної комісії з держрегулювання електронних комунікацій (НКЕК). Також зазначено, що термін дії відповідної ліцензії становить п’ять років, що дасть змогу мобільним операторам під’єднати додатково 10 мільйонів нових користувачів.

НКЕК прийняв рішення видати заявнику дозвіл на користування кодом мережі призначення “77” для мережі мобільного зв’язку“, – йдеться у повідомленні.

На сьогодні, телефонні номери Київстар починаються з цифр: 67, 68, 96, 97 і 98. Але найближчим часом в продажі з’являться нові номери, які починаються з +380 77.

Вільного номерного ресурсу, що залишився, недостатньо для задоволення потреб абонентів “Київстар” у перспективі найближчих двох років“,– повідомили у прес-службі

Як зазначив представник мобільного зв’язку «Київстар», впровадження нового коду дозволить уникнути дефіциту вільних номерів. Крім того, це сприятиме подальшому сталому розвитку послуг, створить ресурс на випадок екстрених ситуацій у мережі інших операторів мобільного зв’язку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.