Не оновлюйтесь: останній апдейт UX-плагіна вбиває смартфони Xiaomi, POCO та Redmi

Сьогодні, 29 лютого, на нашому форумі почала з’являтися величезна кількість повідомлень від власників смартфонів Xiaomi, POCO та Redmi про несподіване «очорнення». Гаджети самостійно перезавантажуються в рекавер без можливості зайти в систему. Проблема спостерігається на величезній кількості пристроїв, включаючи Redmi, POCO та Xiaomi – на багатьох профільних гілках на форумі ми знайшли повідомлення постраждалих користувачів. Зважаючи на все, пригода вкрай масштабна і охоплює велику кількість моделей.

За попередньою інформацією, проблему з циклічним бутлупом викликало оновлення плагіна користувальницького інтерфейсу системи. Зокрема, постраждали користувачі, у яких було увімкнено автооновлення в магазині додатків GetApps.

На момент написання новини існує лише один дієвий метод «оживити» смартфони – повне скидання до заводських налаштувань (wipe data у рекавері). Важливо, що це спричиняє втрату всіх даних. Офіційних коментарів від Xiaomi поки що не надходило.

Всім власникам пристроїв Xiaomi настійно рекомендується відключити системні автооновлення та не встановлювати жодні апдейти, доки не буде додаткової інформації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.