Ще в одній країні відбулося масове відключення зв’язку

AT&T, один із найбільших телекомунікаційних провайдерів у Сполучених Штатах, зіткнувся з серйозним збоєм у мережі у четвер вранці. Користувачі відчували труднощі під час здійснення дзвінків, надсилання текстових повідомлень та доступу до Інтернету.

Згідно з даними DownDetector, понад 74 000 клієнтів AT&T повідомили про збої в обслуговуванні, хоча ця цифра може не відображати повного масштабу збою.

AT&T підтвердила масовий збій, але не надала конкретну причину збою системи. У своїй заяві компанія визнала проблему, зазначивши: «Сьогодні вранці у деяких наших клієнтів спостерігаються перебої в бездротовому зв’язку. Ми терміново працюємо над відновленням обслуговування»

Як припускають експерти в галузі мобільного зв’язку, що це може бути пов’язано з обробкою переходів викликів стільникових служб між мережами, широко відомих як піринг.  Ознак зловмисної діяльності або кібератак, які сприяли збою не було виявлено, зазначили вони.

Збої призвели до порушення роботи ряду служб. Так, департамент з надзвичайних ситуацій Сан-Франциско повідомив, що в його центр 911 надходять не всі дзвінки, а в штаті Огайо збій вплинув на роботу пожежної сигналізації Верхнього Арлінгтона.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.