Протягом пів року Vodafone пропонує своїм абонентам безкоштовний доступ до Інтернету: як отримати

Для тих, хто тільки приєднався до сім’ї Лінії RED від мобільного оператора Vodafone, є чудова новина: нові абоненти можуть отримати додаткові 10 ГБ мобільного інтернету. Цю інформацію оператор розмістив на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.
У повідомленні зазначається, що для цього абонентам потрібно приєднатися до визначених тарифів і отримати додаткові 10 ГБ інтернету протягом першого пів року.

Повідомляється, що додаткові гігабайти будуть активні відразу після оплати обраного тарифу та автоматично додаватимуться до основного пакету послуг щомісяця. Однак, щоб скористатися цим інтернет-бонусом, абонентам оператора необхідно активувати “ГігаПодарунки” до 31 березня поточного 2024 року.
Як це функціонує для різних тарифних планів передплати:

– Joice Max – 40 ГБ + 10 ГБ у подарунок
– Joice Pro – 25 ГБ + 10 ГБ у подарунок
– Joice Start – 15 ГБ + 10 ГБ у подарунок
– Joice Start Special – 15 ГБ + 10 ГБ у подарунок
– Vodafone SuperNet Pro+ – 15 ГБ + 10 ГБ у подарунок

Для тарифів з контрактом:

– Red Start – 20 ГБ + 10 ГБ у подарунок
– Red Pro – 30 ГБ + 10 ГБ у подарунок
– Red Max – 50 ГБ + 10 ГБ у подарунок

Зверніть увагу, що акція “ГігаПодарунки” доступна лише при активному пакеті послуг, а додаткові гігабайти нараховуються що чотири тижні/місяць після оновлення пакета послуг. Важливо мати на увазі, що невикористані гігабайти будуть анульовані після закінчення терміну дії акції.

Спершу абоненти матимуть доступ до “ГігаПодарунків” для використання, а потім – гігабайти з основного пакету послуг, який вибрали. Наприклад, для тарифу Joice Start Special спочатку будуть активовані додаткові 2 ГБ, за ними – додаткові 10 ГБ в межах акції “ГігаПодарунки”, і тільки після їх використання – гігабайти з основного пакету послуг.
У компанії зазначають, що неможливо відключити акцію самостійно, і “ГігаПодарунки” будуть автоматично припинені в останній день дії акції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.