На Kickstarter з’явився лазерний приціл для дрелі

На краудфандинговій платформі Kickstarter представлений пристрій для центрування свердла, який можна використовувати з будь-яким дрилем. За допомогою лазера воно підказує, як треба тримати інструмент, щоб отвір вийшов рівним. Для наочності розробники показали їх у дії.

Прилад під назвою BullseyeBore кріпиться до патрона та проектує на стіну три або два кола. Щоб свердло завжди було перпендикулярно до поверхні, потрібно тримати одне коло в іншому під час роботи. За словами розробників, це зручніше, ніж бульбашковий рівень, оскільки останній не враховує кривизни робочої поверхні і показує абсолютні значення.

Якщо під час роботи торкнутися насадки, вона миттєво зупиниться та не травмує людину. Пристрій з двома колами потрібний для коротких свердел, з трьома — для довгих. Поки що BullseyeBore можна замовити тільки на Kickstarter. Комплект із двох штук (з двома та трьома променями) продається за $129. Роздрібні продажі мають розпочатися у липні за ціною $215. При покупці можна вибрати колір лазера – зелений (2,5 години автономної роботи) або червоний (дев’ять годин).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.