У Samsung прокоментували «блідий» екран Galaxy S24: так задумано

Samsung нарешті дала офіційний коментар щодо скарг користувачів на неправильну роботу дисплеїв у нових флагманах серії Galaxy S24. Якщо раніше передбачалося, що це помилка, а в службі підтримки компанії навіть пообіцяли випустити оновлення, то тепер вендор зайняв протилежну позицію.

Проблема з дисплеями в моделях Galaxy S24 полягає в тому, що при перемиканні режиму передачі кольору з «Природного» на «Насичений» практично нічого не змінюється, тоді як у попередніх смартфонах компанії була помітна зміна насиченості. Через це користувачі вирішили, що насичений режим просто не працює належним чином. Але іспанський портал Teknófilo отримав офіційний коментар від місцевого представництва Samsung:

Ми скоригували кольори та яскравість продуктів серії Galaxy S24, щоб забезпечити більш точний та комфортний перегляд під час використання. Деякі зміни були внесені в технологію дисплея для забезпечення природнішого сприйняття, тому користувачі можуть помітити відмінності в глибині кольору в порівнянні з більш старими пристроями.

Така поведінка дисплея є навмисним коригуванням кольору і не є дефектом виробу, тому його використання безпечне.

Таким чином, малоймовірно, що Samsung виправить роботу нових флагманів екранів з оновленнями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.